• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

Terugkijken helpt je vooruit: maak (al schrijvend) de balans op.

 

Schrijven als hulpmiddel om vitaal te blijven
Er is veel aandacht voor schrijven en het nut ervan. Er zijn diverse (wetenschappelijke) onderzoeken verricht naar het nut en het effect van schrijven.  
Mark Mieras, wetenschapsjournalist, geeft daarover aan dat schrijven niet alleen leuk maar ook nuttig is. ‘Wie schrijft helpt zichzelf om de ervaringen van het leven te verwerken. Wie schrijft benoemt vaak emoties en ordent ervaringen.’ Hij zegt zelfs dat schrijven meer is dan een formeel communicatiemiddel, het is een hulpmiddel om vitaal te blijven.


Deze workshop is interessant voor medewerkers die gewend zijn om in de spiegel te kijken en willen werken aan persoonlijke ontwikkeling. We kijken terug, zonder vast te blijven zitten in het verleden; we omarmen het verleden en maken de balans op van het (werkende) leven.
In een kleine groep vinden jouw medewerkers in zes dagdelen al schrijvend inzichten en antwoorden. 

Tijdens de cursus, beschrijft de medewerker – op creatieve manieren – fragmenten uit zijn/haar leven.
In deze cursus ligt het accent op het schrijfproces en de betekenis die de schrijver aan zijn eigen teksten geeft. Het gaat er niet om of men ‘mooi’ kan schrijven, maar of iemand authentiek wil zijn. Door het schrijfproces te leren vertrouwen zal men veel over zichzelf ontdekken.

Het gaat in deze cursus niet over de kunst van het schrijven: men schrijft voor zichzelf!

Na deelname heeft men de verhalen die verteld mogen worden, een rugzak aan schrijftechnieken en de rode draad van het levensverhaal in beeld en tekst.

Het programma helpt om weer in balans te komen en werkt als goede stresspreventie.

 

Aanvang workshop: 4 februari 2022

Wanneer jij, je organisatie of een van je medewerkers hierin interesse heeft, neem dan gerust contact met me op. Ik maak graag een op maat gemaakt advies / programma voor mijn trainingen. 

 

Heb jij of een van je medewerkers interesse in de schrijfworkshop Balans opmaken? Neem gerust contact met me op dan kijken we wat een passende stap is. 
 
Wanneer je als particulier interesse hebt in mijn begeleiding, coaching of workshops, nodig ik je van harte uit een kijkje te nemen op de website krachtcafé.nl