• darkblurbg

Een prettig bedrijf om mee te werken en komt goed zijn beloftes na en zijn de resultaten naar volle tevredenheid.  Op tijd de juiste rapportages en goede bereikbaarheid.

Maarten Maasland, casemanager Schenk

  

 

 

De kracht van Inge is dat zij goed weet wat er speelt in de zorgsector en begrijpt met welke vragen je als werkgever komt. Met een duidelijk en begrijpelijk advies komt, zodat je als werknemer en werkgever samen de volgende stap in de re-integratie kan zetten.

Jacqueline ten Napel, HR adviseur Ruitersbos 

 

 

  

Inge Asmus is een zeer vakbekwame coach die op een prettige manier de vinger op de zere plek kan leggen en mensen in beweging kan krijgen. Een aanwinst voor het team van Career & Kids en Career & Live.

Annemie Schuitemaker, directeur van Career and Kids  &  Career and Live

 

 

 

Ik ken Inge als een zeer betrokken, enthousiaste arbeidsdeskundige, met veel vakkennis. Zij weet hoofdzaken van bijzaken te scheiden en kan flexibel inspelen op situaties die extra inzet nodig hebben. Verder bezit zij een dosis humor en relativeringsvermogen die het fijn maken om met haar te werken.

Carla Witmond, teamcoördinator VGW team Nationale Politie 

 

 

ADrem is voor onze bedrijven van meerwaarde door naast deskundigheid, met een persoonlijke en proactieve benadering net dat stukje extra te bieden om onderscheidend te kunnen zijn!

Marco van Loopik, Den Hartog & Bikker B.V. / H&B Logistics B.V. / Bikker Logistics B.V.

 

 

Ik heb Inge leren kennen vanuit mijn vorige werkgever zo’n 10 jaar geleden. Ik werk altijd erg prettig samen met haar. Inge heeft inlevingsgevoel en zal altijd proberen het zo goed mogelijk te doen.
Daarnaast is zij direct; ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Kortom iemand waarop je kunt vertrouwen en bouwen. Dank je wel Inge!

Stacey Veth, HR Manager

 

Inge is een ervaren coach en adviseur met gedegen kennis van wet- en regelgeving. Ook in meer complexe situaties zoals de trajecten van Re-turn is zij van grote toegevoegde waarde.

Ragna van Hummel, directeur Re-turn

 

 

 

Zeer prettige samenwerking. Snelle (re-)acties van haar kant. Haar werkzaamheden voert ze zorgvuldig uit, houdt goed contact met de klant en zorgt voor een uitgebreide en duidelijke terugkoppeling.

Mensely