• darkblurbg

 

In tegenstelling tot andere arbeidsdeskundigen, ondersteun ik jou als leidinggevende of HR-professional al vanaf de start van het verzuim van je medewerkers als er sprake is van privéproblematiek of psychische klachten. In mijn grensverleggende en unieke concept, combineer ik het arbeidsdeskundig onderzoek met coaching van je medewerker bij hun herstel en werkhervatting én ik begeleid jou bij het bieden van de juiste ondersteuning aan je medewerker. Met deze grensverleggende aanpak investeer je als leidinggevende of HR Professional in duurzame inzetbaarheid van je personeel en goed werkgeverschap. Je bespaart geld, tijd en je kunt gedurende het hele verzuimproces een beroep doen op een deskundige.

 

Medewerkers hebben veel vragen en vaak ook schaamte rond privéproblemen en psychische klachten in combinatie met werk, maar ook als leidinggevende heb je vaak geen idee wat je kunt doen om je medewerker weer optimaal te laten functioneren.

Dan helpt het om een deskundige in te schakelen. 

Interesse? Kies dan dan voor het ADrem Nexus programma; hiermee krijg je grip op complex verzuim in geval van psychische klachten en privéproblematiek.
Ik help medewerkers bij herstel en werkhervatting én ik begeleid werkgevers bij het bieden van de juiste ondersteuning aan hun medewerker. Hierdoor wordt het verzuim bekort en kosten bespaard en kan de medewerker weer optimaal aan het werk.

Meer weten? Neem dan contact met op: 06-53979836.