• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Heeft uw werknemer te maken met stressklachten, burn-out of een scheve werk-privébalans? ADrem biedt uw werknemer ondersteuning bij het werken aan herstel en re-integratie. In onze gesprekken zorgen we voor duidelijkheid over hoe uw werknemer kan werken aan herstel en stappen kan maken in de re-integratie, indien er sprake is van verzuim. Ook ter voorkoming van verzuim ondersteunen wij graag uw werknemer.

ADrem coacht volgens de wetenschappelijke onderbouwde en bewezen effectieve CSR-methode. CSR staat voor Chronische Stress Reversal, het terugdraaien of keren van het proces van roofbouw, dat ten grondslag ligt aan het Chronische Stress Syndroom(CSS) of burn-out.

De CSR methode is ontwikkeld door Drs. Sonja van Zweden, psychotherapeut. De methode is gebaseerd op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek. Er wordt gebruik gemaakt van een gevalideerde online vragenlijst om de klachten te analyseren. Begeleiding vindt plaats op drie niveaus, namelijk lichaam, geest en gedrag. Uw werknemer krijgt door middel van psycho-educatie inzicht in de processen van roofbouw en herstel en oefent met het aanleren van ander gedrag en diverse vaardigheden. Re-integratie en het doorzetten van het herstel in de praktijk maken nadrukkelijk ook deel uit van de coaching.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is de basis voor een coachingstraject. De duur van het traject en het aantal gesprekken zijn afhankelijk van de ernst van de klachten.

Na het eerste gesprek zal een eerste indicatie worden gegeven van de duur van het traject en de kosten.

ADrem biedt deskundige hulp bij stress en burn-out.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ADrem.

 

 

 

Neem contact op