• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Als er sprake is van ziekte.

Wil en kun je weer terug naar werk bij je eigen organisatie?

Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden om te komen tot een goede en duurzame werkhervatting.

Als je langdurig bent uitgevallen zal de terugkeer naar werk meestal niet vanzelf gaan. Het is niet een kwestie van ‘zomaar weer beginnen’.  Je hebt meestal nogal wat tegenslagen achter de rug en verwachtingen en toekomstplannen komen niet uit.
Ondersteuning bij jouw werkhervatting helpt je bij een succesvolle terugkeer naar het werk. We begeleiden je stapsgewijs bij de werkhervatting. We structureren en hebben regelmatig overleg met alle partijen zodat er een goede terugkeer naar werk plaatsvindt.  

 

Tweede spoor

Lukt het niet om bij de eigen organisatie aan de slag te gaan? Een baan bij een andere werkgever kan een goede oplossing zijn. Onze persoonlijke aandacht én werkwijze, werkt voor iedereen. Het vinden van een geschikte en passende baan kost tijd en aandacht. Daar helpen we graag bij met persoonlijk gesprekken gecombineerd met e-coaching. We zetten testen in om te ontdekken waar je sterke punten en je werkvoorkeuren liggen. Ook maken we gebruik van een vacaturezoekmachine met vacatures en kunnen we actieve jobhunters inzetten. Al met al, een goede ondersteuning om een nieuwe baan te vinden.

Neem contact op