• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Loopbaanbegeleiding van ADrem ondersteunt en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaan. Aandacht voor duurzame inzetbaarheid en dus voor persoonlijke en professionele ontwikkeling is in deze tijd waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen niet meer weg te denken. 

Ben je er niet zeker van of je op de juiste plek zit binnen de organisatie, ben je op zoek naar meer uitdaging of een nieuwe  baan? Heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Dan biedt loopbaancoaching van ADrem uitkomst.

In de loopbaancoaching kunnen we bij de start de werkenergieanalyse® inzetten.

Deze analyse, samen met ondersteunende gesprekken, is een zeer effectieve methode van loopbaancoaching. Doordat we een persoonlijk ontwikkelingsplan maken, kun je al direct na afloop van de analyse aan de slag met acties. We bieden loopbaancoaching die stapsgewijs voert naar zelfvertrouwen, motivatie, inzicht en vaardigheid om je verder te ontwikkelen of een nieuwe werkkring te verwerven. We maken gebruik van verschillende technieken en methoden, zoals NLP, oplossingsgericht coachen en de Big Five for Life methode

Wilt u meer weten over coaching door ADrem?

Neem dan contact op, Inge staat u graag persoonlijk te woord.

Neem contact op