• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Neem nu je toekomst in eigen hand met een gratis loopbaan APK voor 45-plussers!

Als werkende 45-plusser heb je nu de mogelijkheid om gratis een loopbaantraject te volgen met een ervaren en gecertificeerde coach van ADrem. Het Ministerie van SZW stelt hiervoor een subsidie beschikbaar die ADrem aanvraagt. 

Het traject start met een online vragenlijst, genaamd Werkenergieanalyse®. De vragenlijst is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (Harter, 2002) op het gebied van bevlogenheid en vitaliteit. Na het invullen van de vragen ontvang je een persoonlijke rapportage die inzicht geeft in hoe je er op werkgebied voorstaat. In een persoonlijk gesprek worden de resultaten besproken en stel je samen met je coach een persoonlijk ontwikkelplan op. Hierin is opgenomen welke stappen je wilt zetten, op welke termijn en welke ondersteuning je nodig hebt.

Wie kan er deelnemen?

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft daarom de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle 45-plussers. Voorheen konden alleen specifieke beroepen zoals ambulancemedewerkers, schoonmakers en leerkrachten gebruikmaken van de subsidie. 

 

                                                                                                                                                                                                           

Interesse?

Mail naar: info@:ad-re-m.nl of vul het contactformulier in.