• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Krachtcafé


where your journey begins


Het krachtcafé is dé specialist voor vrouw en werk. Het krachtcafé is er voor vrouwen die moedige keuzes willen maken. Die zich niet langer neerleggen bij hoe het altijd was, maar echt verandering willen in hun leven en werk! Vrouwen die een leven willen creëren dat bij hun past!

 

Het krachtcafé is het expertisecentrum op het gebied van vrouw en werk. Het krachtcafé begeleidt vrouwen en hun werkgevers bij re-integratie en loopbaanbegeleiding.
We zijn gespecialiseerd in werkstress, burn-out, gezonde werk-privébalans en loopbaancoaching. Daarnaast coachen we vrouwen die te maken hebben gehad met partnergeweld.

Ben je op zoek naar een plek waar je gehoord wordt en kennis aanwezig is van zowel huiselijk geweld als balans werk-privé en burn-out? Dan is het krachtcafé de juiste plek.

 

Onze naam zegt het al: we zijn laagdrempelig en verzorgen krachtige coaching die voor iedereen werkt. Daarom vinden de bijeenkomsten plaats op inspirerende locaties, zelfs bij je thuis, als je dat wilt. Het krachtcafé is er voor alle vrouwen. Het Krachtcafé biedt inspiratiebijeenkomsten, workshops en individuele coaching en begeleiding. 

Stel niet uit en maak een afspraak voor een goed gesprek over het leven, je loopbaan, je grenzen en mogelijkheden. We geven informatie, inspiratie of coaching. We luisteren en denken mee. Blijf niet langer zitten met je vragen over wat je met je toekomst wilt. Bezoek een inspiratiebijeenkomst of schrijf je in voor een workshop.


Het Krachtcafé is geïnspireerd door de wereldberoemde Big Five for Life methode™, die helpt om jouw vijf belangrijkste levensdoelen te ontdekken en te realiseren. Kortom, wat zijn de vijf dingen die je gedaan, gezien en ervaren wilt hebben in je leven?

 

Lees hier wat Happinez over de methode Big Five for Life zegt:  https://www.happinez.nl/groei/grote-levensbeslissing-big-five-for-life/

 

Het Krachtcafé is een label van ADrem (Arbeidsdeskundig Re-integratie Management BV). 
Voor meer informatie kun je de website van Het Krachtcafé bezoeken op: https://www.krachtcafe.nl/