• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het Krachtcafé is dé inspiratie hotspot voor vrouwen die moedige keuzes willen maken. Wij bieden inspiratiebijeenkomsten, workshops en individuele coaching. Bovendien is er de speciale training 'krachtig naar de toekomst' voor vrouwen die geweld hebben meegemaakt in hun relatie. 

Het Krachtcafé is er voor vrouwen die zich niet langer neerleggen bij hoe het altijd was, maar echt verandering willen in hun leven en werk! Vrouwen die een leven willen creëren dat bij hun past!

Ben je op zoek naar iets waar je echt gelukkig van wordt? Je twijfelt of je je huidige werk wilt blijven doen? Denk je “is dit het nu” en wil je meer uit je leven en werk halen? Maar vraag je je af, wat wil ik écht? Wat als je jezelf toestaat om voor jouw versie van het leven te gaan?

Als je met deze vragen rondloopt, maak dan een krachtige keuze die je echt verder helpt: ontdek je vijf belangrijkste levensdoelen aan de hand van jouw Big Five for Life*. Onze naam zegt het al: we doen dat door laagdrempelige krachtige coaching die voor iedereen werkt. Daarom vinden de bijeenkomsten plaats op inspirerende locaties, zelfs bij je thuis, als je dat wilt. Het krachtcafé is er voor alle vrouwen. Het Krachtcafé biedt inspiratiebijeenkomsten, workshops en individuele coaching. 

Stel niet uit en maak een afspraak voor een goed gesprek over het leven, je loopbaan, je grenzen en mogelijkheden. We geven informatie, inspiratie of coaching. We luisteren en denken mee. Blijf niet langer zitten met je vragen over wat je met je toekomst wilt. Bezoek een inspiratiebijeenkomst of schrijf je in voor een workshop.

 *

Het Krachtcafé is geïnspireerd door de wereldberoemde Big Five for Life methode™, die helpt om jouw vijf belangrijkste levensdoelen te ontdekken en te realiseren. Kortom, wat zijn de vijf dingen die je gedaan, gezien en ervaren wilt hebben in je leven?

 

Lees hier wat Happinez over de methode Big Five for Life zegt:  https://www.happinez.nl/groei/grote-levensbeslissing-big-five-for-life/

 

Het Krachtcafé is een label van ADrem (Arbeidsdeskundig Re-integratie Management). 
Voor meer informatie kun je de website van Het Krachtcafé bezoeken op: https://www.krachtcafe.nl/